Zaterdag 14 april 2012, behaalde ik het officieel erkende diploma Bootcamp trainer. Deze meerdaagse opleiding wordt verzorgd door “Fysio Physics” in IJsselstein (Utrecht) en staat bekend als één van de beste, die onder toezicht staat van de medische adviesraad.

Wat houdt Bootcamp in?

Bootcamp is een buitentraining voor mannen en vrouwen waarbij het accent op afvallen en het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid ligt. Met kracht bedoelen we functionele kracht. Kracht die je kunt vertalen naar bewegingspatronen uit het dagelijks leven. Het is trainen in de natuur, rennen op de heuvels, hangen aan een boom of tijgeren door het gras en zand. “Bij Bootcamp geen spiegels binnen aan de wand, maar een Boomstam buiten in je nek of in je hand!”

Sinds zomer 2013 geef ik ook een Waterbootcamp in o.a. de Wedderbergen en de Blauwestad bij het Havenkwartier Strand Zuid. (alleen bij lekker warm weer en bij de Nieuwjaarsduik in januari.)

TIP: Regelmatig geef ik een workout aan sport- en voetbalclubs, scholen en bedrijven. (lekker samen sportief bezig zijn, saamhorigheid bevorderen)

TIP: De workouts zijn zeer geschikt voor Trailrunners.

Sportkleding en schoenen kunnen vies worden. Neem voldoende drinken mee!